dijous, 23 de març del 2017

"Mare Nostrum"

Qui no hagi pogut veure les fotografies darrerament exposades a la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès sota el títol de "Mare Nostrum", ara té oportunitat de trobar-les a Barcelona, concretament a VisualKorner fins el 28 d'Abril.
Sovint amics i afeccionats a la fotografia em pregunten on poden trobar uns serveis de revelat i impressió de confiança, doncs bé, crec que aquest és un dels llocs de referència a la ciutat. Hi trobareu productes i serveis tant per a digital com "analògic", disseny gràfic, foto d'estudi, així com variats tipus d'emmarcació.
Podeu visitar la seva pàgina: http://visualkorner.com/
El text que presenta l'esposició és el següent:


"La Mar Mediterrània és bressol de civilitzacions. En els pobles i ciutats de les seves costes bull l'activitat humana i s'hi concentren activitats com, indústria, comerç i oci. Allà, on les seves aigües es troben amb la terra, apareixen constantment estructures i arquitectures peculiars.  Són les zones portuàries els centres neuràlgics on hi tenen especial presència. Com a fotògraf, aquest tema sempre ha estat per a mi recurrent, i m'ha semblat oportú dedicar-li el meu homenatge presentant aquestes imatges de la costa Catalana".
Espero que us agradi.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada